StekUp Kringloop & Sociale Coöperatie - Montageweg 22 (2024)

  • 4,5 ★★★★☆ (62)
  • Nieuwegein

Buitenkant bekijken

Kaart openen

26+ Foto's

RouteDeel je ervaring!

Meer in Nieuwegein

Ontdek duurzame schatten in StekUp Kringloop, Nieuwegein – boeken, meubels, kleding en meer. Uw winkel voor hergebruik en koopjes!

  • StekUp Kringloop & Sociale Coöperatie
    Montageweg 22, 3433 NT Nieuwegein
  • Telefoonnummer: 06 41763949
  • Website: stekup.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Je kunt bij StekUp Kringloop & Sociale Coöperatie terecht voor het kopen van Boeken, Gereedschappen, Huis- En Inrichting, Huishoudelijke Apparaten, Kleding, Meubels, Muziek, Puzzels, Rolstoeltoegankelijke Ingangen, Speelgoed, Tijdschriften

In het kort:

“Ik heb nog nooit zulke klantvriendelijke, behulpzame en gemotiveerde medewerkers in een kringloop meegemaakt. Al direct na binnenkomst werd ons een kopje koffie of thee aangeboden.De (kleine) kringloop zelf biedt een zeer behoorlijk assortiment voor kleine prijsjes.Het goede doel onderstreept het belang van deze kringloop.De 5 sterren zijn dan ook zondermeer verdiend.”

Bas Bel

“Erg kleine kringloop, maar dat is geen probleem als je vind wat je zoekt, erg aardig personeel, bij weggaan werd er gevraagd ‘niks gevonden?’ Waar helaas nee op geantwoord moest worden. Op de vraag of ze iets toevallig nog ergens hadden waar ik op zoek naar was, was het antwoord toch echt dat ze het niet hadden, wel goede kennis van alle spullen die aanwezig zijn!”

Anouk van Emrik

“Geweldige kringloop, een aanrader, niet groot maar heel leuk om er rond te snuffelen.Vriendelijk personeel, maken een praatje, bieden een kopje koffie aan, super nog nooit mee gemaakt.Dit is de topper in Nieuwegein.Woon te ver weg om vaker te komen maar ben ik in de buurt kom ik gegarandeerd weer bij jullie een kijkje nemen.Een groet uit Friesland.”

M.C.H. den Burger

Meer reviews lezen…

Dé kringloopwinkel in Nieuwegein: StekUp Kringloop & Sociale Coöperatie

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Nieuwegein? Dan is StekUp Kringloop & Sociale Coöperatie dé plek voor jou! Deze kringloopwinkel is gevestigd aan de Montageweg 22, in de buurt van Nieuwegein. Met openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag, staat het ervaren team van StekUp altijd voor je klaar. Ben je benieuwd wat je bij StekUp kunt verwachten en hoe de kringloopwinkel werkt? Lees dan snel verder!

Wat kun je brengen naar StekUp Kringloop & Sociale Coöperatie?

Bij StekUp zijn ze altijd op zoek naar tweedehands spullen die nog in goede staat zijn. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door jouw gebruikte spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij StekUp?

Als je gaat winkelen bij StekUp is het altijd leuk om te weten waar je op moet letten. Om ervoor te zorgen dat je de beste deals krijgt, is het handig om te weten dat StekUp ook unieke programma’s en kortingen aanbiedt. Zo hebben ze een bezorgservice en ophaalservice, waardoor je je aankopen makkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast kun je genieten van een kopje koffie in de koffiehoek terwijl je heerlijk rondsnuffelt tussen de spullen. Let ook goed op de prijzen, want StekUp staat bekend om zijn scherpe prijzen en kwalitatieve assortiment.

Hoe werkt StekUp Kringloop & Sociale Coöperatie?

StekUp heeft een team van enthousiaste medewerkers die dagelijks bezig zijn met het uitzoeken en presenteren van de tweedehands spullen. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken is. StekUp biedt ook online prijsopgaven aan, zodat je van tevoren een idee hebt van de prijs van een specifiek item. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parking.

Volg StekUp Kringloop & Sociale Coöperatie op social media

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en nieuwtjes van StekUp? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en mis geen enkele update! Daarnaast kun je ook via deze link het YouTube kanaal van StekUp bekijken voor leuke video’s en sfeerimpressies.

Bezoek StekUp Kringloop & Sociale Coöperatie in Nieuwegein en ontdek een wereld vol duurzaam winkelen. Of je nu op zoek bent naar boeken, meubels, kleding of speelgoed, bij StekUp vind je het allemaal. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren ben je verzekerd van een goede ervaring! We hopen je snel te zien bij StekUp Kringloop & Sociale Coöperatie, dé kringloopwinkel in Nieuwegein.

Meer Kringloopwinkels in omgeving Nieuwegein

Kringloop de Wijkwinkel in UtrechtKringloop Centrum Bunschoten in Bunschoten-SpakenburgKringloop en activiteiten Bij de TijdKringloopwinkel Dorcas Barneveld

Foto's

62 gedachten over “StekUp Kringloop & Sociale Coöperatie”

  1. ★★★★★

    Zeer vriendelijk personeel, bij binnenkomst meteen iets te drinken aangeboden gekregen, maar qua kringloop stelt het niet heel veel voor. Parkeerterrein is klein en aan de weg parkeren is verboden. Voor mij niet de moeite waard om bezocht te hebben, maar voor een ander misschien juist wel.

    Beantwoorden

  2. ★★★★★

    Always cosy. small but nice, Real us knows our location. Help many charities!

    Beantwoorden

  3. ★★★★★

    Rarely have I had a nicer cycle. Everyone is so friendly and very well organized. Greetings from Monnickendam

    Beantwoorden

  4. ★★★★★

    Zeer vriendelijk en gastvrij personeel! Bieden gelijk iets te drinken aan en maken een praatje. En erg leuke dingen gescoord.

    Beantwoorden

  5. ★★★★★

    Gezellige kringloop met een leuk assortiment. Speelgoed en puzzels, antiek en sieraden, kleding en schoenen, boeken en tijdschriften. Alles voor een redelijke prijs. Altijd netjes opgeruimd en vriendelijk personeel. De leukste kringloop van Nieuwegein.

    Beantwoorden

  6. ★★★★★

    Hele, hele nette kleine kringloop. Kleding op kleur en nette spullen. Ruim opgezet met lage prijzen. Nette en schone toiletten. Zaak is van de kerk dus geen winst oogmerk. Enige nadeel is parkeren. Slechts 5 plaatsen. Parkeren op de openbare weg is verboden en je riskeert een bekeuring.

    Beantwoorden

  7. ★★★★★

    Een geweldige bezoek aan StekUp & Sociale Coöperatie. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

  8. ★★★★★

    Gezellig en klein. Je kunt er ook gezellig koffiedrinken

    Beantwoorden

  9. ★★★★★

    Ik heb nog nooit zulke klantvriendelijke, behulpzame en gemotiveerde medewerkers in een kringloop meegemaakt. Al direct na binnenkomst werd ons een kopje koffie of thee aangeboden. De (kleine) kringloop zelf biedt een zeer behoorlijk assortiment voor kleine prijsjes. Het goede doel onderstreept het belang van deze kringloop. De 5 sterren zijn dan ook zondermeer verdiend.

    Beantwoorden

  10. ★★★★★

    Leuk mooie ruime nieuwe 2de hands stek. Vriendelijke mensen, leuke prijzen. Ligt gelegen tegenover de volkstuintjes op een mooi plekkie. Genoeg parkeerplek en ruimte om met meerdere rond te neuzen, dan wel kopje koffie buiten op de bankjes te doen. Speelplek voor kids met klimtoestel, en voliere bij de buren zorgt voor leuk vogelgekletter.

    Beantwoorden

  11. ★★★★★

    Beoordeeld StekUp & Sociale Coöperatie 3/5

    Beantwoorden

  12. ★★★★★

    Een top ervaring bij de kringloopwinkel StekUp & Sociale Coöperatie. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

  13. ★★★★★

    Zeer mooie (kleine) kringloopwinkel! Heel netjes en met veel zorg ingericht. Terwijl ik kleding aan het passen was kreeg ik zelfs een kopje koffie aangeboden. Hele aardige mensen en realistische prijzen.

    Beantwoorden

  14. ★★★★★

    Mooie winkel met leuke spullen.

    Beantwoorden

  15. ★★★★★

    Top

    Beantwoorden

  16. ★★★★★

    Klein maar heel fijn! Vriendelijke vrijwilligers, maken een praatje en bieden koffie of thee aan. Fijne plek om te snuffelen.

    Beantwoorden

  17. ★★★★★

    Sweet small shop

    Beantwoorden

  18. ★★★★★

    Een top ervaring bij StekUp & Sociale Coöperatie. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

  19. ★★★★★

    Leuke en verzorgde kringloop met zeer nette prijzen,Erg vriendelijke mensen die hart hebben voor hetgeen ze doen, en een lekkere koffie gekregen top we komen zeker weer een keertje langs

    Beantwoorden

  20. ★★★★★

    Geweldige kringloop, een aanrader, niet groot maar heel leuk om er rond te snuffelen. Vriendelijk personeel, maken een praatje, bieden een kopje koffie aan, super nog nooit mee gemaakt. Dit is de topper in Nieuwegein. Woon te ver weg om vaker te komen maar ben ik in de buurt kom ik gegarandeerd weer bij jullie een kijkje nemen. Een groet uit Friesland.

    Beantwoorden

  21. ★★★★★

    Een geweldige bezoek aan StekUp & Sociale Coöperatie. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

    Beantwoorden

  22. ★★★★★

    Al regelmatig geweest bij deze mooie, schone en gezellige kringloop! Leuke spulletjes en top prijsjes. Niet heel groot maar heel gezellig en heerlijke koffie, thee of cappuccino! Tot de volgende keer! Groetjes van de zusjes

    Beantwoorden

  23. ★★★★★

    Leuk kringloop winkeltje. Zeer gedreven personeel die altijd vraagd of je wat wil drinken. Veel vintage spulletjes. Leuke prijsjes en zeer leuk ingericht.

    Beantwoorden

  24. ★★★★★

    Beoordeeld StekUp & Sociale Coöperatie 2/5 sterren

    Beantwoorden

  25. ★★★★★

    Beoordeeld StekUp & Sociale Coöperatie 1/5 sterren

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter

StekUp Kringloop & Sociale Coöperatie - Montageweg 22 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 5932

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.